A što mi imamo od tog gejmanja? Raspravu pokreće IAB Croatia uz Gregora Firbasa i Nikolu Stolnika

Odsad o najaktualnijim temama digitalnoga marketinga i stavovima domaćih stručnjaka čitajte na LinkedInu IAB-a Croatia!

Gaming industrija širi se nevjerojatnom brzinom, no ono što smo dosad smatrali samo tinejdžerskom razbibrigom pretvorilo se u suvremeni fenomen koji uključuje pripadnike raznih generacija. Zato smo odlučili saznati kakva je statistika prisutnosti gaming industrije u Hrvatskoj u odnosu na svijet, postoje li podaci o tome koje su skupine, s obzirom na dob i spol, najzastupljenije i, što je najvažnije, kakve mogućnosti igranje igrica nudi komunikacijskoj industriji iz poslovne perspektive.

Bili smo u potpunosti iskreni i naglas se upitali što mi to imamo od gejmanja, a svojim su nam odgovorima mnogo toga rasvijetlila dvojica stručnjaka – Gregor Firbas (CEO, Futura DDB) i Nikola Stolnik (CEO, Good Game).

Što se događa u ovoj dinamičnoj industriji i nije li, na kraju krajeva, igranje igrica samo za djecu? Odgovore pročitajte u nastavku.

Odgovore pročitajte na LinkedInu IAB-a Croatia, zapratite stranicu kako biste bili u tijeku sa sljedećim izdanjima kolumni i u komentarima se pridružite razgovorima!

Published