Besplatna edukacija za članove IAB-a: Povjerenje i transparentnost u digitalnoj industriji!

Pridružite se IAB webinaru 28. rujna u 12 sati na kojemu će se raspravljati o transparentnosti u digitalnoj industriji te zašto sve dobre stvari dolaze u 3.

Web edukacija savršena je prilika za sve IAB članove da unaprijede svoje poslovanje i nauče nove tehnike digitalnog marketinga. Neponovljiva prilika da upoznate vodeće ljude svijeta digitalnog marketinga koji će vam iz prve ruke pomoći da svoje poslovanje dovede na novu razinu te naučite sve novosti koje dolaze u industriji digitalnog marketinga.

IAB je pozvao najbolje stručnjake digitalnog marketinga da vas uvede u sve novosti transparentnosti. Iz Verve Group dolaze Sebastien Höft i Alexei Moltchan.

Bilo da se radi o ljepljivoj traci ili reklamnoj tehnologiji, transparentnost je važna. U ovoj će se prezentaciji Verve Group pozabaviti očiglednim i ne tako očiglednim primjenama transparentnosti na mjestima gdje je vidljiva i najpotrebnija. Zatim će tim Verve Group pokrenuti raspravu koristeći se primjerima iz internacionalne industrije te tako pokazati gdje i zašto je transparentnost toliko potrebna.

Online webinar održat će se 28. rujna u 12:00 sati, a za sudjelovanje potrebno se registrirati putem linka.

Published