D-Talk: Budućnost virtualnih influencera i marketinga

Nakon niza uspješnih evenata, D-Talk još se jednom vraća s aktualnom temom – budućnost virtualnih influencera i fenomen “digitalnih osoba”. Vrijeme je da svi naučimo nešto o toj temi jer je utjecaj influencera u ovoj industriji sve veći. Upravo je zato Bold Group okupio velike stručnjake da na panelu rasprave u kojem se smjeru sve razvija.

Panel će moderirati Domen Dan Gaiman (DD Studios) i Aljaž Peklaj (Bold group), a u razgovoru će im se pridružiti Tim Brdnik i Tadej Blažič (Social Humans). Teme kojih će se oni dotaknuti nisu usko vezane uz virtualne influencere, već će se osvrnuti na to što njihov razvoj znači za poslovanje i marketing, ali i na poslovne modele, što nas čeka u budućnosti, a što nam je već na raspolaganju.

Osim što će panelisti pokazati primjer virtualnih influencera na TikToku i Instagramu, također će i ponuditi odgovore na pitanja kao što su: što je VTuber, koji su najčešći poslovni modeli u ovom polju, što možemo očekivati kroz 3, 4, 5 godina?

Ukoliko želite priliku čuti odgovore na ova i brojna mnoga pitanja, registrirajte se na poveznici i pridružite se online 19. travnja u 15:00.

 

Published