Game Changer 2.0 nudi jedinstvenu priliku članovima IAB-a Croatia

Novi tehnološki val već je stigao, a svi smo svjedoci stalnih promjena u područjima života i rada. Game Changer 2.0, jedinstvena tech lifestyle konferencija, okupit će naše najveće stručnjake u tehnološkoj industriji 12. listopada 2023. godine u Cinestaru u Z centru. U nastavku pročitajte više o samom programu konferencije i posebnim pogodnostima za članove IAB-a Croatia.

Glavno je pitanje u kojem smjeru razvijati znanja i vještine te kako sebe i organizacije pripremiti za vrijeme koje dolazi. Ova konferencija integrira napredna područja tehnološke industrije Web3, AI, Cybersecurity s e-trgovinom i marketinškim trendovima iz gaming perspektive. O ovim zanimljivim temama raspravljat će impresivan lineup od 90 panelista i predavača koji će zauzeti pozornicu u čak 6 dvorana.

Očekuje se preko 1100 posjetitelja koji će se nakon dana ispunjenog zanimljivim predavanjima moći družiti i na after tech partyju i u Investitor lounge baru. Organizatori konferencije odlučili su počastiti članove IAB-a Croatia, stoga će prvih 30 članova koji se jave na mail matija@mediawolf.hr nagraditi besplatnom kotizacijom, dok će ostali prilikom kupnje imati mogućnost ostvariti jedinstvenu pogodnost: 2 + 1 gratis!

Više informacija pronađite na službenim stranicama konferencije ili na stranici eventa.
Published