Marketing Meet Up: Kako se brendirati i postati prepoznatljivo ime?

Marketing Meet Up ovog se puta okuplja u rođendanskom izdanju – u utorak 16. travnja u 19 sati u Wespa Spaces ova će zajednica marketingaša proslaviti deseti rođendan Marketing Meet Upa. Razgovarat će se o brendiranju i tajnama kako postati prepoznatljivo ime.

Jesu li danas svi influenceri i kako se to postaje? Četvero brendiranih, uz brbljavu moderatoricu, ispričat će nam svoj put kroz osobni brending – kako su gradili vlastitu vidljivost, ali i pomagali drugima da se istaknu i izgrade prepoznatljivo ime. Oni su influenceri, ali ponešto drugačiji. Na proslavu dolazi četvero stručnjaka koji su bez pjevačkih i glumačkih talenata postali prepoznatljiva lica. Ako vas zanima kako postati prepoznatljiv online i offline u današnjem svijetu kada su naoko svi influenceri, dođite poslušati ovu diskusiju.

Na sva vaša pitanja odgovore će ponuditi: Kristina Ercegović (mojnovac.hr, serijska poduzetnica), Damir Jugo (PR stručnjak, dekan Veleučilišta Edward Bernays), Dragan Petric (urednik BUG-a i LinkedIn influencer), Tanja Džido (savjetnica za osobni brending) i Barbara Slade Jagodić (vlasnica SEO content agencije, moderatorica).

Nakon panela sudionici će moći panelistima postavljati pitanja, a zatim su svi pozvani da iskoriste neprocjenjivu priliku za networking. Više informacija o načinu prijave pronađite na poveznici.

Published