MIXX-ov šalabahter: Što se cijeni, a što nikako ne prolazi? Upitali smo Daniela Ackermanna i Marka Matejčića

IAB Croatia na LinkedInu je pokrenuo serijal kolumni naziva e-Dileme kojim želi proniknuti u niz važnih pitanja kojima se bavi domaća digitalna zajednica – a u novom izdanju čitajte o stručnoj perspektivi žirija natjecanja MIXX!

Ako već ne znate, produljen je kasni rok – na MIXX se možete prijaviti do 13. veljače 2023! A ako i dalje oklijevate s prijavom jer ne znate što se točno traži ili ste samo u potrazi za ponekim mudrim savjetom iskusnih kolega, na pravom ste mjestu.

Njih su dvojica više puta kao članovi stručnoga žirija sudjelovali u odabiru najboljih projekata natjecanja MIXX Awards Croatia i imali uvid u cjelogodišnju produkciju te selekciju najkvalitetnijih digitalnih projekata na tržištu. Prvi je prošlogodišnji predsjednik žirija te član Organizacijskoga odbora natjecanja, a drugi će kao predsjednik ove godine predvoditi žiri – u novom izdanju kolumne ugostili smo Daniela Ackermana (Degordian) i Marka Matejčića (essenceMediaCom)!

Upitali smo ih koja su po njima zajednička obilježja uspješnih prijava, a koje se karakteristike prijavljenih projekata žiriju nikako neće svidjeti. Zanimalo nas je i kako se prijavitelji mogu istaknuti među konkurencijom te postoje li vrste projekata (ili možda jedinstvenih pristupa kreiranju natjecateljske prijave) kojih na MIXX-u nedostaje s obzirom na tržišne prilike.

Pročitajte što su nam poručili na LinkedInu IAB-a Croatia!

Published