Najavljeno novo izdanje popularnih Dana komunikacija

Nepredvidivo, neuobičajeno i izvan okvira – ali uvijek neupitno kvalitetno, novo izdanje ovog nikad dosadnog festivala kreativnosti i komunikacija otvorilo je prijave, a organizatori i ovom prilikom planiraju iznenađenja.

Neponovljiva atmosfera, vrhunski predavači, neprocjenjiva iskustva i zavidna produkcija: poznati festival kreativnosti i komunikacija koji okuplja nekoliko tisuća sudionika ponovno otvara svoja vrata – i to od 11. do 14. travnja 2024. godine u hotelu Lone u Rovinju, a prijave su u tijeku! Dani komunikacija odavno su i izvan hrvatskih granica prepoznati kao jedan od najboljih evenata na svijetu, a čarolija ovoga festivala deseti će se put manifestirati upravo onako kako najviše vole domaći kreativci, komunikatori, marketingaši, digitalci, mediji i drugi komunikacijski profesionalci.

Osoba koja stoji iza festivala, direktorica Dana komunikacija, HURA-e i IAB-a Croatia Dunja Ivana Ballon pojasnila je: Svoju smo zajednicu odavno naviknuli na neuobičajeno dobro, a ponekada i najbolje, pa ni ove godine ne planiramo razočarati. Teško je opisati poseban osjećaj na rovinjskoj obali i neobičnu energiju ovoga festivala, stoga nećemo ni pokušavati, ali ćemo vas pozvati da dođete i uvjerite se sami.

Svijet oko nas nije jednostavan i danas više ne možemo reći da je išta crno-bijelo, a između svih ekstrema, pa i ljubavi i mržnje, postoji cijeli niz emocija. Upravo na to ukazuju i Dani komunikacija, koji pokazuju da se trijumfalni i neopipljivi osjećaj inovacije uvijek pronalazi između dviju krajnosti te poručuju da ništa, a pogotovo ne komunikacijsku industriju, nije moguće smjestiti u stereotipne ladice. No iz organizacije ništa ne prepuštaju slučaju, stoga su za skeptike koji tek trebaju iskusiti DK pripremili i festivalski video Dana komunikacija, koji savršeno dočarava ono što riječi ne mogu iskazati.

I u 2024. na festivalu nam spremaju izvanredan postav vrhunskih svjetskih predavača i lidera koje u Hrvatsku dovode sa svih strana i dijelova svijeta, no kreativnu zajednicu u Rovinj ne privlače (isključivo) važna imena, tvrde organizatori, poručujući da su Dani komunikacija danas sami po sebi sinonim za kvalitetu u industriji. Festival je nadaleko poznat upravo po tome što sa svojim sudionicima uz jedinstvene edukativne sadržaje uspješno ruši unaprijed postavljena očekivanja te otvara prostor slobode za kreativnu genijalnost i spektar ideja koje iz njega proizlaze.

Foto: Emica Elvedji/PIXSELL

Prijave za sudjelovanje moguće su na službenoj stranici festivala, gdje su dostupne sve informacije o rezervaciji early bird kotizacija, ali i smještaju u luksuznim hotelima Lone, Monte Mulini i Grand Park Hotelu očaravajućega Rovinja, jedne od najljepših europskih destinacija, u ponudi koja vrijedi do 26. siječnja za rane prijave i rezervacije. Iz godine u godinu najveći dio ukupnih smještajnih kapaciteta rasproda se tijekom prvih desetak dana, stoga je dobro svoja mjesta rezervirati na vrijeme.

FOTO: Emica Elvedji/PIXSELL

Prva lica ovogodišnjeg festivala, kojim on parira velikim svjetskim događanjima, bit će predstavljena u siječnju, a do tada rezervirajte svoje mjesto na jednom od najiščekivanijih festivala 2024. godine.

Published