Novi webinar za članove IAB-a Croatia: Međunarodna razmjena znanja o mjerenju publike

Online webinar International Knowledge Exchange on Audience Measurement savršena je prilika da se okupe stručnjaci iz te industrije i podijele svoja mišljenja i ideje o mjerenju publike, a sudjelovanje je besplatno za članove IAB-a Croatia.

Neke od najvećih europskih i svjetskih institucija za marketing i oglašavanje organiziraju online predavanja pod zajedničkim nazivnikom – International Knowledge Exchange on Audience Measurement. CIMM, egta, IAB Europe i WFA pokrenuli su ovaj projekt s ciljem poticanja suradnje i boljeg razumijevanja koje zahtijeva ovo međunarodno tržište koje se neprestano širi i razvija. U središtu su projekta međunarodni mediji i industrija tržišnog komuniciranja, a ovo je sjajna prilika da razmijene mišljenja o inovacijama, inicijativama i rješenjima za europsko i američko tržište.

Ovaj veliki online sastanak održat će se 11. travnja 2023. Na prvom će panelu Total video or totally different? The debate about video quality domaćin Jon Watts (Managing Director, Center for Innovative Media Measurement (CIMM)) sa sugovornicima razgovarati o kvaliteti televizijskog sadržaja, osobito u usporedbi s drugim formama videozapisa, dok će tema drugog panela biti Operationalizing multiple currencies. Marketinške agencije dobit će priliku i da ispričaju ponešto o tome kako one vide budućnost precision marketinga u razdoblju u kojem je privatnost svima prioritet.

Na panelu The long-term evolution of measurement, currencies, trading and investment sugovornici će razgovarati o dugoročnoj evoluciji tržišta medija, kao i o tome što će to značiti za kupce i prodavače. Panel će moderirati Katty Roberfroid, predstavnica egta-e i njihova izvršna direktorica.

Sudjelovanje je besplatno za sve članove IAB-a Croatia, a prijave se vrše na poveznici.

Published