Produljen prijavni rok natjecanja MIXX: Svoje projekte možete mixxati do 16. veljače!

Prijaviti se mogu kampanje i digitalni alati/platforme koji su se provodili od 1. siječnja 2021. do 8. veljače 2022.

Natjecanje MIXX Awards Croatia, koje već dvanaestu godinu djeluje u Hrvatskoj, i ovoga će puta nagraditi najbolje digitalne kampanje (Brand Awareness CampaignDirect Response and Lead Generation Campaign i Cross-Media Integration Campaignte alate/platforme u području tržišnih komunikacija s nagradama za najbolju strategiju, sadržaj, web-stranicu, mobilnu aplikaciju, kampanju na društvenim mrežama, kampanju, najinovativnije korištenje tehnologije te najbolje sponzorirane sadržaje, a ovu godinu obilježit će i nove kategorije – Campaign Effectiveness i Influencer Marketing. Kasni prijavni rok produljen je do 16. veljače!

Kao i svake godine, članovi žirija neki su od najvažnijih predstavnika domaće digitalne industrije, koji će djelovati pod okriljem IAB-a Croatia, kolektivnoga predstavnika industrije interaktivnog marketinga u Hrvatskoj. Oni svoju stručnost i vrijeme ulažu u pregled, raspravu i izdvajanje najkvalitetnijih hrvatskih projekata. I ovoga puta 12 stručnjaka zajedno će u prijavama tražiti kombinaciju kreativnosti, strategije, izvedbe, korištenja medija i postignutih rezultata, a popis članova žirija pogledajte na poveznici.

Prijaviti se mogu kampanje i digitalni alati/platforme koji su se provodili od 1. siječnja 2021. do 8. veljače 2022. Sve informacije o natjecanju, obrazac za prijavu i pravilnik pronađite na službenim stranicama Dana komunikacija.

Foto: Marko Prpić/PIXSELL

Published