Provozajte se s nama kroz 2023. uz Flaster u brojevima

Flaster je platforma specijalizirana za mjerljivo pokretno oglašavanje koja je spojila ATL i BTL aktivacije unutar zakupa jednog medija, a koriste taxi i ride-share vozila kao pokretni medij koji osigurava veliku vidljivost u željenim gradovima. Ova je ideja pokrenuta prije tri godine u Zagrebu, a od tada uspjehu njihova poslovnog modela svjedoče uspješne i kontinuirane kampanje s partnerima. 

Flaster surađuje s više od 40 brendova, u čijim kampanjama sudjeluje više od 450 vozača i time je stvoren jedinstveni ekosustav koji utječe na performance kampanja i na poboljšanje budžeta građana. Danas svojom prisutnošću u 12 gradova u Hrvatskoj, Sloveniji i BiH brendovima omogućuju regionalnu izloženost, maksimalno pojednostavljen zakup i mjerenje efikasnosti regionalnih kampanja. U 2023. godini Flasterova su vozila prešla 7,7 milijuna kilometara, a napravili su 148 milijuna impresija u tri države.

Kroz jedinstvenu in-house razvijenu tehnologiju daju opsežne rezultate isplativosti investicije u ovakav oblik ATL oglašavanja, prikazuju ostvarene unique i total impresije, heatmape izloženosti brenda i povijest prikaza pokrivenosti aktiviranih gradova, mjereći pritom i rezultate unutar automobila usmjerene isključivo putnicima kroz sampling, gamification i sl., a vlastitom kreativnošću osiguravaju okretanje publike prema brendovima u pokretu.

Više informacija možete pronaći na njihovim službenim stranicama.

Published