Samo za članove IAB-a: Promotivne cijene ulaznica za TEDxZagreb konferenciju

TEDxZagreb, najpoznatija globalna platforma usmjerena na ideje vrijedne širenja, organizira novu konferenciju pod nazivom The Future Reimagined 16. studenog 2023. u Kongresnom centru na Velesajmu u Zagrebu. TEDxZagreb najstariji je te najveći i najpopularniji TEDx događaj u Zagrebu koji okuplja mnoge intelektualce entuzijaste usmjerenje na promicanje ideja vrijednih širenja, a ovoga će puta u središtu biti novi pogled na budućnost.

Ova je konferencija dosad ugostila neke od poznatih govornika kao što su Goran Sedmak (pročelnik odsjeka za razvojnu neuroznanost), Boris Agatić (podatkovni znanstvenik i tech-poduzetnik), Jan de Jong (suosnivač Webpower Adria), Andrea Tintor (diplomirana novinarka i PR menadžerica), Michela Magas (savjetnica za inovaciju u Europskoj komisiji) i mnogi drugi.

Ove godine organizatori još jednom obećavaju program pun zanimljivih predavanja, a najavljeni govornici su: Ana Čerenšek, Josip Pavliček, Anna Danes, Davor Rostuhar, Zvonimir Galić, Marina Martinić Kavur, Ana Brajković i Mario Valentić. Detaljnije o programu i više o samoj konferenciji možete pronaći na službenim stranicama, a ulaznice su dostupne preko Entrio platforme.

Organizatori TEDxZagreba odlučili su članove IAB-a Croatia počastiti promotivnim cijenama, pa tako karte možete nabaviti s 20 % popusta ako na poveznici upišete kod TEDx-IAB.

Published