Treba li svaki brend imati WhatsApp Chatbot? Uz IAB Croatia komentiraju Luka Lukčić i Jan Štedul

U tijeku je druga sezona e-Dilema! IAB Croatia na LinkedInu je pokrenuo ovaj serijal kolumni kojim želi proniknuti u niz važnih pitanja kojima se bavi domaća digitalna zajednica – a u novom izdanju čitajte (AI) komunikaciji s korisnicima!

U digitalnoj džungli u kojoj živimo naviknuti smo na to da sve informacije dobijemo sad i odmah – ako ne i prije. S obzirom na širok spektar komunikacijskih kanala, tehnoloških mogućnosti i dostupnosti informacija, kako najlakše izaći korisniku u susret?

Odlučili smo obratiti se stručnjacima i upitati ih koje su se metode njima pokazale ključnima te postoji li raskorak između toga što korisnici najviše vole i što brendovi mogu i žele ponuditi. Na sva ova pitanja, a, na kraju, i na ono treba li zaista svaki brend imati službeni WhatsApp Chatbot, odgovaraju stručnjaci Luka Lukčić (Atlantic Grupa) i Jan Štedul (Mindsmiths).

Tekst u cijelosti pročitajte na LinkedInu IAB-a Croatia, zapratite stranicu kako biste bili u tijeku sa sljedećim izdanjima kolumni i u komentarima se pridružite razgovorima!

Published