Veliko digitalno natjecanje MIXX Awards Europe čeka vaše prijave

MIXX Awards Europe natjecanje je koje prepoznaje i slavi najbolje digitalne oglašivačke kampanje u Europi. Najbolji među natjecateljskim projektima i ove će godine biti predstavljeni kako bi se educiralo tržište o tome što i zašto funkcionira u digitalnom marketingu, te kako bi se inspirirala industrija ističući inovacije i buduće trendove.

Iskoristite priliku i svoje projekte prijavite po povoljnijoj cijeni do 20. svibnja, a zadnji je rok za prijavu na natjecanje 7. lipnja 2024. godine. Pobjednici ovoga natjecanja, koje organizira IAB Europe, bit će objavljeni na virtualnoj dodjeli nagrada koja će se održati u četvrtak, 18. lipnja. Stream će biti dostupan diljem Europe, a pobjednici će imati priliku sudjelovati u brojnim edukativnim webinarima u organizaciji IAB-a Europe.

Iz organizacije natjecanja svim prijaviteljima i potencijalnim pobjednicima poručuju:

  • vaše će kampanje dobiti platformu za predstavljanje cijeloj Europi
  • pokažite svoj rad industrijskim liderima diljem Europe
  • razvijajte poslovne prilike
  • usporedite svoj rad s konkurentima
  • inspirirajte zajednicu
  • izazovite i nagradite svoj tim.

Bez obzira na to jeste li napravili kampanju za audio, društvene mreže, video ili CTV, ili ste potaknuli inovacije u novim područjima poput maloprodajnih medija i održivosti, ovo je vaša prilika da zasjate i pokažete širinu svojeg rada iz protekle godine ovom žiriju najvećih industrijskih stručnjaka.

Više informacija pronađite na poveznici, a prijaviti se možete ovdje.

Published