Vidimo se danas u 16 h na prvom Meetupu IAB-a Croatia!

Predavanje će se uživo u Zagrebu održati danas (utorak, 13. prosinca) u malo ažuriranom terminu – u 16 sati, a nakon predavanja uslijedit će rasprava s domaćim stručnjacima i druženje.

U Zagreb danas stiže Rick Dronkers, nizozemski marketinški stručnjak specijaliziran za pitanja analitike i data inženjeringa za uspješne marketinške strategije, a povod je edukativni format IAB Croatia Meetup I!

Druženje u uredima IAB-a Croatia na Zavrtnici 17 pomaknuto je na 16 sati kako bi svi stigli i sudjelovati, ali i navijati kasnije navečer, a prvo je na redu Rickovo predavanje naziva The Effects of Privacy on Data-Driven Marketing & How to Adapt.

Razgovarat ćemo o vremenskom slijedu kontrole privatnosti i o razvoju tehnologije zaštite osobnih podataka do danas te o utjecaju koji su dosad imali na digitalni marketing. Nakon toga istražit ćemo što nas čeka i kakve će promjene uslijediti u sektoru marketinga. Završit ćemo uz nekoliko savjeta kako ublažiti utjecaj, umanjiti rizik i pripremiti se za budućnost marketinga temeljenu na zaštiti osobnih podataka, poručio je Rick.

Nakon predavanja Ricku će se na prvom IAB Croatia Meetupu pridružiti i domaći stručnjaci u panel-raspravi naziva That’s the Way the Cookie Crumbles, čiji će domaćin biti Mario Frančešević (Founder/CEO, SeekandHit) uz Roberta Petkovića (Digital Analytics Director, Pro media group) kako bi zajedno prokomentirali pristupe u (hrvatskoj) marketinškoj praksi. Sudionici će analizirati kako izmjene legislativa koje se tiču privatnosti i kolačića treće strane utječu na rad domaćih agencija i oglašivača, a istražit će se i stavovi velikih platformi koji uvelike oblikuju svakodnevne marketinške aktivnosti.

Prijaviti se možete na poveznici, sudjelovanje je besplatno za sve članove IAB-a Croatia, a i drugi se sudionici mogu uključiti po prilagođenoj cijeni. Više informacija dostupno je i na LinkedInu i Facebooku IAB-a Croatia.

Published