Za članove IAB-a Croatia: Naučite sve o eri poslije kolačića treće strane

Kao dio radnog plana IAB-ovog Programmatic Trading Committeeja za 2024. godinu osnovana je nova radna skupina posvećena pružanju pomoći članovima i široj zajednici u navigaciji nakon nadolazeće ukidanja kolačića trećih strana. Cilj je ove inicijative okupljanje dionika iz cijelog ekosustava s ciljem produktivnih rasprava, dijeljenja znanja i istraživanja alternativnih rješenja, a webinar će se održati 7. ožujka u 15 sati.

Kreiran je novi niz webinara kako bi se osiguralo da su svi dionici adekvatno informirani i pripremljeni za novo razdoblje nakon ukidanja kolačića treće strane. U prvom se webinaru raspravljalo o ključnim vremenskim okvirima i Google Chrome je objašnjavao napredak testiranja za Privacy Sandbox. U drugom webinaru ovo će se testiranje istražiti detaljnije, pozivajući Tech Lab, Google i nekoliko partnerskih tvrtki  da podijele svoja iskustva i uvide.

Pridružite se velikim europskim stručnjacima i diskutirajte s njima o spomenutim temama. IAB Europe na ovom će webinaru ugostiti: Helen Mussard (CMO, IAB Europe), Pete Danks (P3PC WG Lead & VP of Market Activation, Magnite), Tony Katsur (CEO, IAB Tech Lab), Alex Cone (Privacy Sandbox Product Manager, Google), Lionel Basdevant (Product Director, Criteo) i Dr. Jochen Sclosser (CTO, Adform).

Za njega se možete registrirati na poveznici, a sudionici webinara imat će jedinstvenu mogućnost postavljati panelistima pitanja i dobiti izravne odgovore.

Published