Beyond Esports konferencija ugostit će svjetski poznate stručnjake iz svijeta gaminga i esporta

Gaming i esport industrija u posljednjih su nekoliko godina postale neizostavni dio kulture mlađih populacija. Do ne tako davno, igranje video igara bio je hobi koji se s vremenom pretvorio u unosan posao te uspješnu poslovnu karijeru. Esport eko-sustav ne uključuje samo profesionalne esportaše, nego u niz drugih dionika poput game dev studija, izdavača video igara, ali i brojnih drugih zanimanja koje na prvu nisu usko vezane uz samu industriju, ali su od iznimne važnosti.

Razni stručnjaci iz područja marketinga, IT industrije, menadžmenta, ali i brojnih polja zanimanja pronalaze svoje mjesto unutar esporta, a njihova znanja i multidisciplinarna iskustva važni su za ostvarivanje punog potencijala industrije. Dio njih početkom prosinca dolazi u Zagreb i u sklopu Beyond Esports konferencije podijelit će svoje priče i educirati javnost o potencijalu, važnosti i ulozi kojeg esport ima u razvoju modernog društva.

Beyond Esports druga je konferencija u organizaciji Good Game Globala, poznate hrvatske agencije koja nudi širok spektar usluga vezanih uz organizaciju esport natjecanja, live stream produkciju, digitalni marketing i consulting aktivnosti vezanih uz razvoj industrije. Konferencija za glavne ciljeve ima definirati, osnažiti, približiti, ali i educirati posjetitelje o glavnim vrijednostima i potencijalu esporta.

Kroz zanimljive panele i jednodnevne aktivnosti, konferencija će ugostiti stručnjake iz nekih od najutjecajnijih svjetskih poduzeća kao što su Blast, Meta, G2 Esports, Samsung, ali i domaćih i regionalnih giganta, Sofascore, Superbet, Span, Outfit7, Happening, Hrvatski Telekom, Hrvatski eSport Savez, Hrvatski olimpijski odbor i GNK Dinamo. Kroz gledište svakog od sudionika, ovog poprilično velikog i kompleksnog sustava, posjetitelji konferencije će moći iz prve ruke saznati kako izgleda jedan obični dan profesionalnog esport igrača, tima, organizatora natjecanja, ali i na koji način poznati svjetski i regionalni brendovi pronalaze svoje mjesto i komuniciraju svoje vrijednosti kroz esport filter.

Konferencija će se održati u prostorima Visokog učilišta Algebra na zagrebačkom Črnomercu, 8. prosinca 2023. godine. Ulaznice su u prodaji i možete ih pronaći putem Entrio.hr, a detaljnije informacije kao i raspored i popis svih govornika pronađite na službenoj web stranici Beyond Esports konferencije.

Osigurajte svoje karte, zavirite iza kulisa profesionalnog gaminga i esport industrije i uživajte u pričama poznatih svjetskih esport stručnjaka!

Published