Popust za članove IAB-a i HURA-e: Objavljen program prve SoMo Borac konferencije

 

Novi format najvažnije nagrade u području digitala SoMo Borac by Httpool jest cjelodnevna konferencija, a objavljen je i program cijele konferencije. Više od 30 vrhunskih domaćih i inozemnih stručnjaka iz media i advertising industrije dijelit će svoje znanje o aktualnim temama.

Predstavnik Mete, Adam Nowakowski, Creative Agency Partner za CEE govorit će o oglašavanju putem društvenih mreža i kako iskoristiti njihov potencijal te koliko je važan mobilni telefon kao “medij” koji danas ima najveći utjecaj i moć privlačenja pažnje. Zanimljiv razgovor na temu medija vodit će Matija Babić, CEO Index.hr i Nikola Vrdoljak iz agencije 404.

Goruća tema u medijima jest i uvođenje digitalne pretplate kao novog poslovnog modela, a hrvatski medijski stručnjaci Bojana Božanić Ivanović, Lider Media, Zoran Turković, 24 sata i Stipe Grubišić, Hanza Media na panelu koji će moderirati Mia Biberović raspravljat će o tome koliko je taj model održiv u Hrvatskoj i hoće li publika prihvatiti pretplatu kao novi način funkcioniranja medija. U svom predavanju, modela pretplate dotaknut će se i Tomáš Bella, suosnivač i web direktor neovisnog slovačkog dnevnog lista Denník N, koji će u predavanju Making people pay, pričati o maloj grupi novinara koja je krenula od nule i izgradila profitabilan poslovni model pretplate otporan na pritisak oligarha.

Predvodnik revolucije digitalnih novina u Europi i glavni urednik internetskog časopisa Fanpage.it Francesco Cancellato govorit će o slučaju Fanpage i novina u eri algoritama. Radi se o slučaju izdavačke tvrtke koja je shvatila promjenu u medijskom ekosustavu i koja je radila na stvaranju proizvoda koji je bio ekonomski održiv i kvalitetan u medijskom kontekstu.

Uložili smo veliki trud u pripremu cijele konferencije i pokrivanje svih tema koje su važne za sve u industriji. Jako nas veseli i interes koji bilježi 11. izdanje SoMo Borca, od konferencije, preko dodjele nagrada pa sve do partyja. Vjerujemo da ćemo opravdati povjerenje i da će svi otići s novim znanjem, iskustvom, praktičnim savjetima, ali i novim poznanstvima, rekla je Ružica Vrdoljak Ličina, izvršna direktorica SoMo Borca.

Za SoMo Borac powered by Httpool, koji se ove godine održava 11. godinu zaredom, svi članovi IAB-a Croatia i HURA-e ostvaruju 15 % popusta na službenoj stranici.

Cijeli program konferencije pogledajte na linku, a sve novosti o SoMo Borcu od kojeg nas dijeli svega tjedan dana možete pratiti putem SoMo Borac newslettera, na web stranici te na SoMo Borac Facebooku, Instagramu i LinkedInu. Pratite i zanimljive sugovornike u podcastu  SoMoCast, koji je realiziran sa streaming platformom Voyo: YouTube, Spotify, Deezer, Apple Podcasts i Google Podcasts.

Published