E-trgovina i budućnost marketinške industrije: pridružite se ovotjednim IAB Europe webinarima s Danielom Knappom!

Ove srijede i četvrtka u podne IAB Europe organizira webinare s Danielom Knappom. U srijedu, 26. siječnja, govorit će se o prilikama koje se u Europi otvaraju u okviru e-trgovine, a u četvrtak, 27. siječnja, održat će se drugi dio web foruma o ekonomskim trendovima i izgledima za marketinšku industriju i digitalno oglašavanje u 2022.

Milijune potrošača lockdown je natjerao da ostanu kod kuće, a kupnju obavljaju iz udobnosti vlastitog doma. Kao posljedica toga, uspješnost maloprodajne industrije više ne ovisi isključivo o povezivanju s potrošačima na fizičkim lokacijama te je došlo vrijeme da brendovi preispitaju svoje strategije i brojeve pregleda pretvore u brojeve prodaja.

Koje se sve prilike u okviru e-trgovine danas otvaraju u Europi, kako je pandemija ubrzala napredovanje e-trgovine i kako medijske agencije poput GroupM-a pomažu brendovima da se prilagode budućnosti maloprodaje? Daniel Knapp, vodeći ekonomist IAB Europea, tijekom webinara koji će se održati 26. siječnja u 12:00 sati, pružit će pregled prilika, a pridružit će mu se panelisti koji će pobliže objasniti kako brendovi izgrađuju i prilagođavaju svoju strategiju za e-trgovinu te predstaviti konkretne primjere, kao i primjere najbolje prakse. Webinaru se možete pridružiti ispunjavanjem prijavnice.

Idućeg dana, 27. siječnja u 12:00 sati, Daniel Knapp, koji je poznat i kao hodajuća enciklopedija advertisinga i gospodarskih zbivanja, u drugom dijelu će web foruma o ekonomskim trendovima govoriti o izgledima za digitalno oglašavanje i marketinšku industriju u 2022. Govorit će i o nekim dodatnim ključnim trendovima i očekivanjima za razvoj industrije, uključujući i predviđanja o područjima rasta, a kasnije će i publika imati priliku postaviti pitanja. Drugom dijelu web foruma možete se pridružiti ispunjavanjem prijavnice.

Naslovna fotografija: Lorna Kijurko

Published