Postanite članom IAB-a Croatia i pridružite se globalnoj organizaciji digitalnog marketinga

Postanite dio svjetske mreže lidera digitalne industrije uz više od 60 hrvatskih članova, među kojima su A1 Hrvatska, Google, Zagrebačka banka, Ipsos, Disney Croatia, Lider, GroupM, Dentsu Croatia, Omnicom Media Group Hrvatska, Httpool Hrvatska, Good Game Global i drugi.

Interactive Advertising Bureau (IAB) Croatia, jedinstvena zajednica aktera na hrvatskom digitalnom tržištu i domaća adresa međunarodne organizacije IAB Global, objavila je Kriterije za članstvo i otvorila mogućnost stupanja u članstvo IAB-a Croatia.

Članovima IAB-a Croatia mogu postati oglašivači, agencije za tržišno komuniciranje, medijske kuće, ad-tech kompanije, izdavači, strukovne udruge, ukratko – svi oni koji su zainteresirani za napredak i razvoj digitalne industrije.

Osim priključenja ovoj bogatoj i raznolikoj mreži stručnjaka, poručuju iz IAB-a, članovi ostvaruju jedinstvene pogodnosti: povećavaju svoj kapital znanja na specijaliziranim edukacijama, prvi pristupaju posebnim analizama, podacima i statistikama o tržišnim kretanjima kako na domaćoj tako i na međunarodnoj razini, sudjeluju u kreiranju industrijskih standarda, u pregovorima sa zakonodavcem, kao i u (samo)reguliranju digitalnog tržišta, te ostvaruju veću vidljivost svojih projekata i mogućnost za sklapanje novih poslovnih partnerstava.

Kao jedan od predvodnika digitalizacije u Hrvatskoj težimo najboljim rezultatima i zato u marketinškoj komunikaciji volimo isprobavati nove i inovativne kanale i formate kako bismo ostvarili ciljeve koje smo si zadali. Digitalan svijet u kojem poslujemo i živimo nam pruža uvijek nove mogućnosti, a na nama je da ih isprobamo i da se ne bojimo biti prvi u tome. Veselimo se kreiranju zajedničke digitalne budućnosti s IAB-om Croatia kako bismo zajedno kreirali standarde tržišta u skladu s najboljim svjetskim praksama, poručila je Iva Ančić, rukovoditeljica brenda i marketinških komunikacija u A1 Hrvatska, jednoga od novopridruženih članova IAB-a Croatia.

Rajna Cuculić, direktorica GroupM-a, istaknula je: Učlanjenje u IAB Croatia za nas je – a, vjerujem, i za sve ostale koji imaju znanja i ambicije – prilika za preuzimanje inicijative i rad na razvoju digitalnoga tržišta uz konkretne korake i korisne projekte. A još je bolje kad smo u tome zajedno.

Zajednički rad marketinških, tehnoloških i medijskih kompanija, kroz IAB kao platformu, važan je korak u razvoju transparentnog i održivog tržišta interaktivnog marketinga. Uz uspostavljanje standarda na domaćem tržištu, izuzetno je važno sudjelovati u pripremi budućih propisa i zakona na razini EU-a, naglasila je Bojana Božanić Ivanović, direktorica Lidera.

Kao kolektivni predstavnik i ambasador industrije interaktivnog marketinga i velike svjetske organizacije IAB Global Network, IAB Croatia već broji više od 60 članova, koji tvore raznoliku i snažnu zajednicu, a među njima su i A1 Hrvatska, Google, Zagrebačka banka, Ipsos, Disney Croatia, Lider, GroupM, Dentsu Croatia, Omnicom Media Group Hrvatska, Httpool Hrvatska, Good Game Global, Go2Digital, Advans Adria i drugi.

Osim značajnih ušteda pri sudjelovanju u projektima kao što su Dani komunikacija i natjecanje digitalnih ostvarenja MIXX – velika je pogodnost što je prva godina članstva besplatna uz plaćanje jednokratne upisnine.

Ovdje možete pogledati Kriterije za članstvo.

Published