Go2Digital primljen u prestižnu organizaciju WOO

Lideri vanjskog oglašavanja u Hrvatskoj postali su dio Svjetske organizacije za vanjsko oglašavanje (The World Out of Home Organization, WOO).

Tvrtka Go2Digital već godinama suvereno vlada hrvatskim tržištem vanjskog oglašavanja. Brojne nagrade koje se gomilaju na njihovim policama samo svjedoče uspjehu ove tvrtke. Njima su ipak važniji zadovoljni klijenti, a ponosni su i na najnovije postignuće, članstvo u prestižnoj organizaciji WOO koja okuplja više od 200 članova u 105 zemalja na pet kontinenata.

U fokus svog djelovanja za 2023. godinu WOO stavlja mjerljivost vanjskog i digitalnog vanjskog oglašavanja, održivost i smanjenje štetnog utjecaja na okoliš te adtech strategiju. Osim toga, WOO članovima pomaže tako što s njima dijeli dobre prakse iz svih krajeva svijeta te ih povezuje sa stručnjacima iz ovog područja. Članstvo u WOO-u donosi pristup širokoj globalnoj bazi podataka i specijaliziranim edukacijama, širi mrežu kontakata te daje mogućnost prijave za WOO nagrade, priznanja na globalnoj razini.

Drago nam je poželjeti dobrodošlicu Go2Digitalu, lideru na području DOOH-a, u organizaciju WOO. Oni se pridružuju sve većem broju inovativnih kompanija koje doprinose organizaciji i imaju koristi od razmjene ideja i iskustava unutar WOO obitelji, poručio je Mark Flys, CEO organizacije WOO.

DOOH je ključni pokretač za OOH. Go2Digital na poziciji je lidera u Hrvatskoj i izuzetno uspješna tvrtka. Jako sam sretan što mogu poželjeti dobrodošlicu lideru hrvatskog tržišta u obitelji WOO, rekao nam je dr. Kai-Marcus Thäsler, član Upravnog odbora WOO-a, generalni direktor njemačke udruge FAW (Fachverband Aussenwerbung e.V.) i profesor digitalnog marketinga na fakultetu FOM u Hannoveru.

Oduševljeni smo što možemo poželjeti dobrodošlicu našim bliskim partnerima, Go2Digitalu, u WOO obitelj. To je dokaz naše zajedničke predanosti unapređenju standarda i izvrsnosti digitalnog vanjskog oglašavanja. Zajedno se radujemo aktivnom doprinosu budućnosti industrije digitalnog vanjskog oglašavanja, izjavio je Denis Gaumondie, Chief Marketing Officer u tvrtki Quividi.

DOOH je prirodna platforma za inovacije i kreativnost, a Go2Digital prednjači istražujući i gurajući granice. Sjajno je vidjeti da je njihova strategija bila aktivno ulaganje u tehnologiju poput umjetne inteligencije, dodirnih zaslona, sofisticiranih senzora i unutarnjeg razvoja kako bi brendovima i agencijama pružili najbolje alate za stvaranje kampanja koje privlače pažnju. Go2Digital već ima međunarodni ugled kao nagrađivana DOOH tvrtka, što će se samo ubrzati uz resurse i podršku WOO-a, rekao je Dino Burbidge, OOH konzultant za inovacije i osnivač tvrtke Dinova Ltd.

S obzirom na dosadašnje uspjehe ne sumnjamo da će Go2Digital i ovdje ostaviti trag, a evo što je o svemu poručio Dean Udatny, direktor marketinga tvrtke Go2Digital: Ponosno ističemo da postajemo dio svjetske organizacije. Već devet godina predano radimo kako bismo izgradili i pokrenuli vanjsko oglašavanje (D)OOH u Hrvatskoj prateći sve svjetske standarde i surađujući s mnogim partnerima iz najnaprednijih zemalja. Time pokazujemo da ni RH ne zaostaje za njima.

Published