Snimka IAB Europe webinara: Saznajte kako AI može unaprijediti vaš marketing

U današnje vrijeme nije lako snaći se na različitim platformama i savladati sve formate koji su nužni za veći doseg. Međutim, tehnologije koje su nastale uz pomoć umjetne inteligencije nude rješenje. Tehnologije omogućavaju da premostimo jaz između kreativne intuicije i odluka koje su temeljene na podatcima.

Na ovom nas je webinaru Jeremiah Zinger (Senior Partner Manager at VidMob) proveo korak po korak kroz tehnologije koje omogućuju da AI koristimo za veći marketinški uspjeh. Pogledajte i otkrijte kako AI popravlja vaše kreativne odluke time što može pretočiti podatke o uspješnosti reklame u uvide koji potiču inicijativu i u konačnici pozitivno utječu na posao.

Također možete dobiti pristup ekskluzivnom razgovoru s Anthonyjem Lamyjem (VP EMEA Client Partnerships at Vidmob) i Andrewom Judeom Rajanathanom (Media & ROI Lead, EMEA at Johnson&Johnson). U središtu njihovog razgovora bili su primjeri toga kako tvrtke iskorištavaju moć umjetne inteligencije da bi pojačali svoju kreativnost i uspjeh.

Pogledajte i otkrijte:

  • kako možete sistematski otključati srž neke reklame zahvaljujući AI tehnologiji za kreativno donošenje odluka
  • zašto kreativna analiza nije samo brojanje pregleda i klikova
  • kako će važnost gubitka signala povećati neophodnost razvijanja kreativnih ideja.

Snimku webinara možete pogledati ovdje.

Published