Interact IAB-a Europe vodi nas u novo digitalno desetljeće

Nakon dvije godine virtualnih druženja vraća se Interact, konferencija u organizaciji IAB-a Europe. Ovogodišnja je tema „Driving the Next Digital Decade“, datumi su 25. i 26. svibnja, a lokacija španjolska prijestolnica Madrid.

Interact je glavni događaj IAB-a Europe koji okuplja industriju digitalnog oglašavanja i marketinšku industriju. Već više od desetljeća Interact je mjesto gdje se europski oglašivači, industrijski stručnjaci, agencije i vlasnici medija upoznaju, nadahnjuju i dijele najbolje prakse u različitim glavnim gradovima diljem Europe.

Nakon dvije godine virtualnog druženja, interakcija će se napokon odviti uživo u prijestolnici Španjolske – Madridu. U partnerstvu s IAB-om Spain organizirana su dva dana predavanja, panela i umrežavanja s kolegama. Središnjom temom „Driving the Next Digital Decade“ pokrit će se široki raspon tema: od ekonomije pažnje, CTV-a i maloprodajnih medija, vrhunskih modela oglašavanja, održivosti, do najnovijih politika i regulativa relevantnih za budućnost industrije digitalnog oglašavanja.

Više informacija, cijene, raspored i popis svih predavača možete pronaći na službenim stranicama Interacta.

Published