Popust za članove IAB-a Croatia i HURA-e: Jedanaesto izdanje SoMo Borca powered by Httpool u potpuno novom formatu!

Uz najvažniju dodjelu digitalnih nagrada u regiji i najbolji party, ove godine i cjelodnevna konferencija! Svi članovi IAB-a Croatia i HURA-e ostvaruju 15 % popusta. 

Nakon prošlogodišnjeg spektakularnog jubilarnog izdanja dodjele najvažnije digitalne nagrade u regiji, ove godine organizacijski tim SoMo Borca powered by Httpool priprema brojne novosti koje će ovu nagradu podići na potpuno novi nivo. Najveća novost je da je suorganizator ovogodišnjeg izdanja Hrvatsko društvo digitalnih izdavača (HUDI), kao i da će se SoMo Borac powered by Httpool po prvi puta održati u formi cjelodnevne konferencije.

Ovogodišnji program održat će se 17. studenog u Zagrebu, a konferencija će se odvijati u dva streama. Ugledni domaći i inozemni stručnjaci dijelit će svoje znanje s ciljem pozicioniranja i razvoja struke u regiji, a nakon razmjene znanja i iskustava, tradicionalno slijedi svima dobro poznat najbolji party u gradu koji ni ove godine neće razočarati.

Prošle smo godine srušili rekorde s prijavama, interesom i posjećenošću naše dodjele i partya i to nam je dalo vjetar u leđa da ove godine postavimo još više ciljeve, kako u sadržajnom, tako i iskustvenom i edukativnom smislu. Uz naše partnere i suorganizatore, ne sumnjam da će ovo zaista biti jedan veliki korak ka napretku digitalne struke u regiji, rekla je Ružica Vrdoljak Ličina, izvršna direktorica nagrade SoMo Borac.

HUDI je vodeće strukovno udruženje za okupljanje online medija i svih ostalih industrija koje sudjeluju u digitalnom oglašavanju. Njihovi ciljevi su oblikovati pravila i standarde na digitalnom oglašivačkom tržištu, prenijeti znanja i trendove s razvijenih digitalnih tržišta na domaće te podići opću razinu znanja i stručnosti na tržištu uz dijeljenje znanja i resursa među zajednicom. Iste vizije o razvoju regionalne digitalne zajednice na svjetsku razinu dovele su do suradnje SoMo Borca powered by Httpool i HUDI-ja koja će svoje ciljeve i ostvariti.

Ozren Kronja, izvršni direktor Hrvatske udruge digitalnih izdavača istaknuo je važnost suradnje: HUDI je prepoznao SoMo Borac kao projekt koji zaista okuplja zajednicu najvećih digitalnih stručnjaka s ovih prostora i stoga se iznimno veselimo suradnji. Kao vodeće strukovno udruženje doprinijet ćemo SoMo Borcu s ogromnim digitalnim sadržajem, znanjem i stručnosti. Istovremeno nam je ovo izazov jer prvi put ostvarujemo ovako važnu suradnju i želimo opravdati povjerenje koje smo dobili. Vjerujem da ćemo zajedničkim snagama i znanjem zaista i doprinijeti razvoju struke.

Osim novog izdanja konferencije, ovogodišnja dodjela nagrada sadržavat će i nove kategorije. Kategorija “Best Digital OOH” obuhvatit će formate koji prijašnjih godina nisu mogli sudjelovati u natjecanju za ovo važno priznanje struke, a novost je i kategorija TikTok koji je već dobro poznat alat mnogih tvrtki za stvaranje dodatne vidljivosti i komuniciranje ključnih poruka.

Iz Httpool by Aleph koji je i ove godine glavni sponzor, ističu zadovoljstvo oko zajedničkog cilja – razvoja digitalne ekonomije i promocije digitalnog marketinga u regiji, s ciljem maksimiziranja povrata investicije oglašivačima. SoMo Borac jedan je od najvećih i najrelevantnijih digitalnih marketinških događanja u regiji te samim time i centralno mjesto za razmjenu znanja, najnovijih trendova te primjera dobre prakse iz kojih svi mogu učiti. Httpool je, s druge strane, aktivan dionik digitalnog ekosustava, te kao zastupnik vodećih digitalnih medijskih platformi poput Twittera, Mete, Spotifya, Snapchata i Digital Turbinea želimo nastaviti razvijati svijest o važnosti visokih standarda performance marketinga u regiji, što je u SoMo Borcu posebno vidljivo kroz kategoriju nagrade Special mention by Httpool, zaključuje Ivanka Mabić Gagić, izvršna direktorica hrvatske podružnice Httpool by Aleph, dodajući kako se podrška SoMo Borcu prirodno uklapa u misiju tvrtke – edukaciju globalnog tržišta u digitalnom marketingu na društvenim mrežama.

Sve novosti oko dodjele najvažnije digitalne nagrade u regiji možete pratiti putem SoMo Borac newslettera, na web stranici te na SoMo Borac Facebooku, Instagramu i LinkedInu, a do 9. lipnja traje i posebna ponuda cijene ulaznica za konferenciju, dodjelu i party.

 

Published