Samo za članove IAB-a: Poziv na webinar o omnichannel iskustvu koje garantira zadovoljne potrošače

Webinar će se održati 11. lipnja 2023. u 11:00, a prijaviti se možete ispunjavanjem obrasca na poveznici.

U današnje je doba ključno pružiti besprijekorno iskustvo kupcima, što je i rezultiralo razvojem omnichannel iskustva za klijente. Omnichannel osigurava organizacijama da zadobiju vjernost svojih potrošača i ova se praksa proširila na sve više industrija koje se temelje na odnosu s klijentima i kupcima. IAB Europe prepoznao je njegovu važnost i odlučio svojim članovima ponuditi jedinstvenu priliku učiti o tome od najvećih stručnjaka.

IAB Europe poziva vas da sudjelujete u webinaru pod nazivom IAB Europe’s … Unpacking Omnichannel,gdje ćete imati priliku upoznati se s tim neizbježnim terminom naše industrije i čuti glavne stručnjake kako pričaju o plusevima i minusima omnichannel iskustva. Krenut će od njegovih samih početaka, ali će u fokusu svakako biti budućnost omnichannela i koraci koje tvrtke moraju poduzeti da bi uspjele svojim potrošačima ponuditi optimalno iskustvo.

Webinar će se održati 11. lipnja 2023. u 11:00 po našem vremenu. Prijaviti se možete ispunjavanjem obrasca na poveznici.

Published