Otvorene prijave za MIXX Awards Europe i IAB Europe Research Awards

Prijave na natjecanje MIXX Awards Croatia tek su zatvorene, a već se otvaraju nove prilike za sudjelovanje u natjecanjima koja slave kvalitetne europske kampanje i istraživačke projekte – ne propustite rani prijavni rok koji traje do 11. ožujka i osigurava vam povoljniju kotizaciju!

Priveli smo kraju i ovogodišnje prijave za MIXX Awards Croatia, natjecanje koje već dvanaestu godinu u Hrvatskoj nagrađuje najbolje digitalne kampanje te alate/platforme u području tržišnih komunikacija pod okriljem IAB-a Croatia, kolektivnoga predstavnika industrije interaktivnog marketinga u Hrvatskoj. Ipak, nove prilike da vaši kvalitetni projekti budu prepoznati već čekaju iza ugla! Prijavite se na MIXX Awards Europe natjecanje koje nagrađuje i slavi najbolje europske digitalne oglašivačke kampanje ili IAB Research Awards, natjecanje koje prepoznaje najbolje europske digitalne istraživačke projekte te njihov doprinos razvoju digitalne oglašivačke industrije.

Spomenuta natjecanja prilika su za prezentiranje projekata i europskih kampanja međunarodnim krugovima i industrijskim liderima, za razvijanje poslovnih prilika te inspiriranje zajednice. Ujedno služe kao platforma za edukaciju tržišta o svijetu digitalnog marketinga, novim idejama i nadolazećim trendovima. Pobjednici natjecanja bit će prepoznati na Interactu, IAB-ovom vodećem događanju koje digitalni i marketinški stručnjaci ne propuštaju, a održat će se 25. i 26. svibnja 2022.

Natjecati se možete u više od 20 kategorija, a poveznice za slanje prijava, kao i sve informacije o kategorijama, kriterijima za ocjenjivanje i kotizacijama možete pronaći na službenim stranicama IAB Europe.

Published