Popust za članove: Četvrto izdanje konferencije Digital Labin u Istru ponovno dovodi svjetska imena IT industrije

Međunarodna konferencija za digitalne dizajnere i developere koju organizira tvrtka Lloyds digital održat će se 22. i 23. rujna, zato – save the date! Četvrto izdanje ove prepoznatljive tehnološke konferencije, koja je ove godine dobila nagradu na natjecanju Eventex u kategoriji Tech Events, i ove će godine okupiti svjetske stručnjake iz industrije, a mali rudarski gradić pretvoriti u središte informatičko-tehnološke scene u Hrvatskoj. Članovi i IAB-a Croatia i HURA-e pri kupnji karata ostvaruju poseban popust od 25 %.

Konferencija Digital Labin ove godine ima program bogatiji nego ikad. Bit će to dva dana učenja, razmjenjivanja iskustva i usvajanja najnovijih trendova: slušat ćemo nadahnjujuća predavanja, stvarati nova poznanstva, uživati u društvu vrhunskih stručnjaka te se opuštati na suncu.

Ovo izdanje konferencije još je raznolikije i ima još više sadržaja konferencija će se, naime, održati na tri pozornice Design, Dev te PM & BizzDev povezujući tako sve timove u tvrtkama. Globalni stručnjaci svojim će inspirativnim predavanjima sudionicima ponuditi nove perspektive, potaknuti ih da razmišljaju kreativno i izvan okvira, pomiču vlastite granice te stvaraju nova kvalitetna rješenja.

Na tri pozornice zasjat će neke od najsvjetlijih zvijezda informatičko-tehnološke scene obećavajući posjetiteljima nezaboravno iskustvo. Na pozornici Design stručnjaci će poput Martena Kuipersa iz renomirane nizozemske tvrtke DEPT, kreativnog vizionara poznatog pod imenom Mr. Biscuit te Marka Lokasa iz poznate tvrtke Shape maštu pretvoriti u stvarnost.

Na pozornici Dev tajne kodiranja i jedinstvene uvide u najnovije tehnološke trendove posjetiteljima će otkriti Monica Restrepo iz globalnog diva Shopify, Daniel Roe iz inovativne tvrtke Nuxt i Marcel Pociot iz vodeće tvrtke Beyond Code.

Pozornica PM & BizzDev bit će oaza za sve one koje zanima upravljanje projektima i poslovni razvoj. Ondje će se istaknuti i velika hrvatska imena poput Gorana Kovačevića iz cijenjene tvrtke Infinum, Tomislava Tenodija iz ugledne tvrtke Speck, Tomislava Vukića iz priznate tvrtke Ars Futura i mnogih drugih stručnjaka.

Ove godine konferencija će se moći pohvaliti još jednom novosti, naime, čak trima masterclassima – radionicama za manji broj sudionika koje će voditi neki od najvećih stručnjaka u industriji: Jérémy Minié i Deven Caron iz kanadske tvrtke Locomotive te Ilayda Küçükosmanoğlu iz nizozemskog DEPT-a. Zastupljena će biti i važna hrvatska imena, primjerice, Josip Osrečki i Nikola Marjanović iz tvrtke Devōt te Uroš Mikić iz tvrtke Flow Ninja.

Ova jedinstvena konferencija privlači stručnjake iz cijelog svijeta pritom slaveći i domaće talente iz tvrtki poput Infinuma, Sofascorea, Productivea, Specka, Mindsmithsa, IOLAP-a, Undabota, Resonatea i mnogih drugih.

Više informacija o ovogodišnjem izdanju konferencije saznajte na službenoj stranici konferencije Digital Labin.

Na web-stranici možete pronaći sve informacije od kupnje kotizacija do smještaja u vrhunskim hotelima. Budući da se očekuje da će se zbog velikog interesa smještajni kapaciteti hotela vrlo brzo popuniti, organizatori pozivaju sve zainteresirane da se prijave što ranije.

Karte za konferenciju možete nabaviti već danas na ovoj poveznici, a članovi IAB-a Croatia i HURA-e pri kupnji karata ostvaruju poseban popust od 25 %! Kod je moguće preuzeti javljanjem na hura@hura.hr.

 

Published