Poziv članovima IAB-a: Sudjelujte u Humanitarnom Esport Turniru Good Game Zagreb 2024

U sklopu naše posvećenosti zajednici i promicanju timskog duha, Good Game poziva sve članove IAB-a da se pridruže učestvovanju na spektakularnom događaju Good Game Zagreb 2024. Ovaj humanitarni esport turnir, koji će se održati 22. i 23. ožujka 2024. na Zagrebačkom Velesajmu, predstavlja izvrsnu priliku za vaše poduzeće da se pokaže u jednom od najpopularnijih svjetskih esport naslova – Counter-Strike.

Nije bitno jeste li profesionalni igrač ili tek zaljubljenik u svijet videoigara – svi su dobrodošli! Cilj nam je zabaviti se, družiti i istovremeno podržati humanitarnu akciju kroz natjecanje u Counter-Strikeu. 

Tko se natječe na ovom turniru? Zaposlenici prijavljenih poduzeća borit će se za svoje odabrane humanitarne udruge. Pobjednički tim osvaja nagradni fond za dobrotvornu udrugu po svom izboru. Osim što ćete imati priliku pokazati svoje vještine u igri, sudjelovanjem podržavate i vašu odabranu dobrotvornu organizaciju.

Samo za IAB članice nudimo 15% popusta na kotizaciju zato požurite i ugrabite 2 preostala mjesta i pridružite se 30 registriranih timova na ovogodišnjem natjecanju.

Turnir se odvija u dva dijela: online faza će se održati od 11. do 16. ožujka (bez ispadanja u online fazi), dok će se finalni dio turnira održati 22. i 23. ožujka na Zagrebačkom Velesajmu u paviljonu 9. Očekuje vas nevjerojatna produkcija, dvodnevna gaming zabava kroz popratne aktivnosti i veliki afterparty.

Pridružite nam se na Good Game Zagreb 2024 i budite dio ovog jedinstvenog iskustva koje spaja esport i timski duh!

Za više informacija i prijave, posjetite www.good.game/zagreb ili pošaljite email na adresu nikola@good.game.

Published