Sudjelujte u Executive Masterclassu o digitalnim transformacijama i tehnološkim inovacijama u Beogradu

IAB Srbija sa zadovoljstvom predstavlja Executive Masterclass za donositelje odluka i rukovoditelje, koji će se održati 2. prosinca 2021. u Beogradu.

Uz filozofiju inovacija kao pozadinu svake uspješne tvrtke, digitalna transformacija nikada ne prestaje. Bez obzira na industriju, organizaciju, tim – poboljšanja koja donose tehnološki podržani procesi su imperativ.

Marketing nije izuzetak. U stvari, on prednjači u stalnoj transformaciji. Promjene na operativnim nivoima toliko su brze, česte i brojne da sada vrše snažan utjecaj na strateško planiranje i izvršenje. I nije lako držati korak.

Imajući to na umu, IAB Srbija sa zadovoljstvom predstavlja Executive Masterclass, događaj uživo koji je osmišljen da pomogne donositeljima odluka i rukovoditeljima u rješavanju zajedničkih izazova digitalne transformacije i tehnoloških inovacija.

Uranjajući u korijene procesa inovacija, Executive Masterclass ima za cilj pružiti uvide ključne za razumijevanje kako digitalni trendovi, društveni mediji i tehnologija koji se stalno razvijaju mogu oblikovati vaš pristup strateškom planiranju. Saznajte koji bi inovacijski procesi trebali biti vaš prioritet, koje su najbolje prakse te kako i gdje doći do svoje publike.

IAB Serbia Executive Masterclass bit će otvoren predavanjem Vladimira Vulića, suosnivača Digitalizuj.me i jednog od najistaknutijih regionalnih stručnjaka za digitalnu transformaciju. Kao strateg u području digitalne transformacije, Vladimir je predvodio brojne inovativne projekte, kao i više programa obuke za međunarodne klijente, poput tvrtki Coca Cola, Roche, UniCredit Bank i drugih.

Događaj će potom preuzeti Chris Kubby, lider u području digitalnog marketinga i stručnjak za društvene medije, čija je posebnost u prenošenju esencijalnih marketinških uvida na različitim platformama društvenih medija potvrđena s više od 100 konferencijskih predavanja. Kao izvršni direktor Kubbcoa, agencije za društvene medije, Chris je pomogao brojnim kompanijama u stvaranju robusnih strategija za digitalne medije u različitim vertikalama.

Događaj će se održati u hotelu Mama Shelter 2. prosinca 2021. godine u trajanju od 5 sati. Broj dostupnih mjesta jest 80.

Kotizacije su u prodaji, a  prijaviti se možete ovdje. Na istom mjestu možete pronaći i detaljnije informacije o cijenama i agendi.

Published