Sunset Sports Media Festival i ove godine okuplja neka od najvećih svjetskih imena iz svijeta sporta, medija i marketinga

Od 1. do 3. lipnja važno je biti u Zadru jer se tada održava festival koji na jednoj od najljepših turističkih destinacija okuplja pojedince s impresivnim pričama i iskustvom, ali i sve one koji žele držati korak s najnovijim trendovima iz svijeta sporta i medija. U svom drugom izdanju festival dovodi zvučna imena te nastavlja širiti platformu za stvaranje novih poslovnih prilika.

Matt Barnes i Stephen Jackson, bivši NBA prvaci i aktualni voditelji najpopularnijeg košarkaškog podcasta “All the Smoke”, Stephen Espinoza, predsjednik Showtime Sportsa, Miško Ražnatović, jedan od najboljih svjetskih košarkaških menadžera i Nikola Stolnik, osnivač Good Game Globala samo su neka od imena koja će u tri dana bogatog programa podijeliti svoja znanja i iskustva o aktualnim temama te prezentirati vodeće projekte i inovacije.

U sklopu Sunset Sports Media Festivala održat će se i svjetska premijera dokumentarca o egzilu Šahtara iz Donjecka koji su radili CBS i Paramount+. Organizatori pripremaju i brojna druga iznenađenja, zanimljive sadržaje te govornike koji su svjetski poznate sportske i medijske zvijezde.

Za sve članove HURA-e i IAB-a Croatia osigurali su popust na ulaznice od 50%, a možete ga iskoristiti uz kod HURA-SSMF na poveznici.

Više informacija o festivalu saznajte na web stranici i društvenim mrežama sunsetsportsmedia.com.

Published