U četvrtak na Greencajtu poslušajte razgovor naziva IAB Croatia’s Beyond the Buzzwords: Driving Real Value for Companies

Greencajt, domaći festival održivosti, i u ovogodišnjem će izdanju koje se održava 24. i 25. svibnja u zagrebačkoj Staroj tvornici žarulja TEŽ pružiti brojne zanimljive i edukativne sadržaje sudionicima, a na festivalu se možete pridružiti i razgovoru naziva Beyond the Buzzwords: Driving Real Value for Companies.

Ako vas zanima odgovor na neka od aktualnih pitanja za digitalnu zajednicu: Koja je veza između digitala i održivosti? Što digital i održivost znače jedno za drugo? Mogu li tvrtke i kako dospjeti dalje od korištenja ESG-a kao PR vježbe te ga pretvoriti u funkciju stvaranja vrijednosti i koliko im u tome pomažu sveprisutni digitalni kanali?, panel će se održati u četvrtak, 25. svibnja u 16:10 h.

U razgovoru se pridružite članovima IAB-a Croatia: Gei Kariž (direktorica Mastercarda u Hrvatskoj), Karli Alfier (Senior Manager, EY) i Vanji Bertalanu (član uprave IAB-a Croatia i osnivač Humana), a moderatorica panela bit će Ksenija Puškarić (novinarka poslovnog tjednika Lider). Panelisti su lideri koji djeluju u različitim industrijama, a uspješno su implementirali ESG prakse u svojim organizacijama te saznajte kako svojim poslovanjem postavljaju standarde i uz pomoć tehnoloških kanala i platformi doprinose ciljevima ESG-a.

Cijeli program, kao i informacije o sudjelovanju, možete pronaći na poveznici.

Published