Valicon najavljuje svoj strateški ulazak na kosovsko tržište

Valicon, vodeća tvrtka za istraživanje tržišta i savjetovanje, koja je u radu usmjerena na područje Mediterana, najavljuje svoj ulazak na tržište Kosova.

Kosovsko je tržište među najdinamičnijim tržištima u regiji, ono se brzo razvija, posve je digitalizirano i okrenuto novim tehnologijama. Pritom će Valicon sa svojih 25 godina iskustva u industriji u Kosovu moći ponuditi niz specijaliziranih usluga i najnovijih tehnologija.

Tako će se, primjerice, već početkom 2024. godine tvrtke koje se zanimaju za kosovsko tržište moći koristiti najvećim online panelom u Kosovu. Ovaj će panel tvrtkama poslužiti kao brz, pouzdan i učinkovit izvor vrijednih informacija važnih za njihovo poslovanje.

Osim toga, Valicon će u Kosovu nuditi i svoju poznatu uslugu neuromarketinga. Ova će usluga brendovima omogućiti da utvrde slabosti svojih oglašivačkih praksi, ali i da ih poprave prije nego što objave svoje oglase.

Konačno, Valicon će kosovskom tržištu dati pristup podacima iz svojih brojnih medijskih istraživanja koja se ponajviše odnose na konzumiranje različitih medija u Kosovu (televizija, tiskani mediji, radio, web-stranice i društvene mreže).

U drugom tromjesečju sljedeće godine Valicon će se fokusirati na ankete o financijskim pitanjima. Njima će se dobiti jasnija slika financijskog i bankovnog sektora u regiji. Osim toga, Valicon će prikupljati podatke o društvenom marketingu, praćenju vrijednosti brenda te o komunikaciji nakon što kampanja završi.

Širenje Valicona na kosovsko tržište zasigurno će otvoriti nove mogućnosti ključnim oglašivačima i brendovima u regiji te internacionalnim organizacijama s interesima u Kosovu. Kako Valicon bude uvodio svoje usluge na kosovsko tržište, stvarat će nove mogućnosti za bolje strateško planiranje, donošenje odluka potkrijepljeno konkretnim podacima te dublje razumijevanje ponašanja lokalnih potrošača – što su sve ključni faktori za postizanje izvrsnosti u poslovanju.

Za više informacija posjetite službenu stranicu Valicona.

 

 

 

Published