Valiconov webinar o navikama domaćih potrošača iz prošle godine

Valicon organizira online i besplatan webinar o kupovnim navikama domaćih potrošača iz prošle, 2023. godine. Webinar će se održati 31. siječnja u 13 sati.

Valicon je vodeća tvrtka za istraživanje tržišta i savjetovanje, koja je u svojem radu usmjerena na područje regije. U nadolazećem će webinaru naglasak biti na ponašanje kupaca u Hrvatskoj.

Iz Valicona ističu kako je razumijevanje kupovnih navika potrošača u protekloj godini ključno za rast i razvoj daljnjih strategija tvrtki u Hrvatskoj. Ako se upoznate s tržišnim trendovima, preferencijama koje kupci imaju i njihovim obrascima kupovine, to će vam omogućiti da prilagodite svoje strategije, ponudu svojih proizvoda, marketinške kampanje i poboljšate korisničku podršku.

Drugim riječima, poznavanje promjena na tržištu dugoročno sa sobom nosi cijeli niz prednosti. Ono tvrtkama omogućuje da donose informirane odluke, povećaju zadovoljstvo kupaca, a time i prodaju i profitabilnost.

Osim toga, svi će sudionici nakon webinara na poklon dobiti E-commerce Report 2023! Za više informacija i registraciju posjetite poveznicu.

 

Published