Istražite moć umjetne inteligencije u digitalnom marketingu na IAB-ovu Virtual Programmatic Dayu

U tijeku su pripreme za novo izdanje već poznatoga Virtual Programmatic Daya, koji je must-attend event za sve koji se bave programmaticom u svijetu digitalnog oglašavanja. Ovaj edukativni događaj još će se jednom održati online i okupiti zajednicu diljem Europe, a ovog će se puta sudionici moći pridružiti i uživo u Londonu, 21. studenog 2023. u 15 sati, što predstavlja savršenu priliku da uđete u svijet umjetne inteligencije i programatskog zakupa.

Cilj je okupljanja pružiti sudionicima praktične uvide i znanja kojima će unaprijediti svoj rad, a prisutni će istovremeno dobiti i pregled inovativnih strategija i tehnika koje se koriste u različitim sektorima industrije. Pridružite se istraživanju programmatic advertisinga i svega što donosi sveobuhvatni svijet umjetne inteligencije.

Virtual Programmatic Day ponudit će:

  • ključne zaključke iz Attitudes to Programmatic Reporta
  • diskusije o budućnosti umjetne inteligencije u programatskom svijetu o kojima nećete moći prestati razmišljati
  • znanje o tome kako umjetna inteligencija može promijeniti strategije koje se koriste u našoj industriji.

Program će otvoriti prezentacija ključnih zaključaka iz dokumenta IAB-a Europe Attitudes to Programmatic Report, koji predstavlja okosnicu programatskih strategija u digitalnom oglašavanju. Istraživanje je pokazalo – AI će biti područje s najviše investicija u 2024. godini. Osim panela na kojem će se diskutirati rezultati predstavljeni u ovom dokumentu, na rasporedu su još četiri zanimljiva razgovora koji će istražiti upotrebu umjetne inteligencije u programatskom oglašavanju.

Sudionike Virtual Programmatic Daya čekaju četiri panel-diskusije, a event će otvoriti Nick Welch (Head of Programmatic, EMEA, Integral Ad Science (IAS) & Chair of IAB Europe’s Programmatic Trading Committee). Paneli će pokriti ključne programatske teme, što uključuje i Omnichannel te sveprisutni AI. Neki su od panelista na ovogodišnjem eventu i: Frank Schofield (Magnite), Alice Beecroft (Yahoo), Amina Begum (Microsoft), Desiree Nicholson (Teads), a cjeloviti popis sudionika možete pronaći na poveznici.

Cilj je ovog događaja obogatiti sudionike novim perspektivama i znanjima koja će moći primijeniti u svojoj svakodnevici, istovremeno im pružajući pregled strategija koje se koriste u industriji.

Ako želite svoje vrijeme izdvojiti za učenje o programatskom oglašavanju i networking s kolegama iz struke, za virtualnu se ulaznicu prijaviti možete ovdje, a na poveznici pronađite prijavnicu za sudjelovanje na eventu u Londonu.

Published