Media 2.0: Tehnološka paradigma planiranja medijskih investicija uz RTB House i Teads

U tijeku je druga sezona e-Dilema! IAB Croatia na LinkedInu je pokrenuo ovaj serijal kolumni kojim želi proniknuti u niz važnih pitanja kojima se bavi domaća digitalna zajednica – a u novom izdanju čitajte medijskom planiranju!

Nakon sjajnog panela koji se na Weekend Media festivalu prošli mjesec održao u organizaciji IAB-a Croatia, šteta bi bilo da znanja koja smo prikupili tamo ne zabilježimo i ovdje. Stoga smo za vas, kada su se dojmovi s panela slegli, dvojicu naših panelista – Kasparsa Drikisa (Country Manager Baltics, Balkans, Kazakhstan and Azerbaijan, RTB House) i Damjana Planinca (Country manager Croatia & Slovenia, Teads) – zamolili da nam otkriju koje su po njihovu mišljenju glavne odrednice, alati ili principi digitalne budućnosti i da kratko pojasne, iz iskustava i perspektive svoje tvrtke, na što bi se digitalni lideri trebali fokusirati sada kako bi uspješno implementirali digitalne alate, ali i zauzeli stav potreban za uspješnu budućnost.

Tekst u cijelosti pročitajte na LinkedInu IAB-a Croatia, zapratite stranicu kako biste bili u tijeku sa sljedećim izdanjima kolumni i u komentarima se pridružite razgovorima!

Published